El complex de l’Espai Animacions | in English | en español |

Espai Animacions és la seu permanent de la companyia Rocamora Teatre.
Les seves instal·lacions estan dotades bàsicament de residència, oficina, magatzem, espai d’assaig i taller per a la construcció de titelles i marionetes, utillatge i petites escenografies dels espectacles.

La residència, durant el període de treball a l’Espai Animacions, ja sigui per seguir un curs, fer un stage, o per participar en alguna de les fases de creació d’un espectacle propi, té capacitat per allotjar a la segona planta, fins a nou persones amb tres habitacions dobles i una triple.
Si necessites tancar-te durant uns dies amb l’equip de creació o producció d’un espectacle, per concentrar-vos i avançar amb la feina, fes-nos una proposta i estudiarem plegats com col·laborar i finançar l’estada i ús de les instal·lacions.
Gràcies al conveni de col·laboració signat amb l’Ajuntament de Calders, i a canvi d’oferir alguna activitat gratuïta, es podria disposar del teatre del Centre Cívic, per fer per exemple, una prèvia, o un assaig obert al públic.
Solucions alternatives per a la permanència a Calders són les diverses cases rurals que hi ha a tocar del poble, i els restaurants situats molt a prop de l’Espai Animacions.